Quantcast

Podzim na RTVS: Hit roka, Čo ja viem či Pečie celé Slovensko

| redakce | tisk

RTVS připravila na nadcházející podzim nabídku pořadů pro každého. Na televizní obrazovky se vrací vědomostní soutěže, zábava, dokumenty, přímé přenosy či filmové premiéry.

RTVS Jednotka bude každý pracovní den od pondělí do pátku vysílat novou vědomostní soutěž "Všade dobre, doma naj". Na soutěžící čekají otázky z historie, kultury, geografie, politiky anebo sportu ze Slovenska ale i z Evropy.

Pondělky na slovenské Jedničce budou patřit kvalitní evropské filmové tvorbě. Diváci se mohou těšit například na francouzsko-italské komediální drama "Daj mi krídla" či snímek "Cesta". Úterky budou večer patřit ženské minisérii "Ordinácia v Eifeli" a "Fosca". Středeční večery budou vyhrazeny kriminálním případům z populární francouzské série "Vraždy v...". Ve čtvrtek RTVS Jednotka opět nabídne "Hit roka".

Páteční večery na RTVS Jednotka budou ve znamení desáté série vědomostní show "Čo ja viem", sobotní večery oblíbené zábavní relaci "Záhady tela" a také populární talk show "Neskoro večer".

Neděle v září budou patřit prvnímu ročníku show spojené s udělováním ocenění "VODA SPIEVA".

Od 1.10. budou neděle patřit show "Pečie celé Slovensko".

Dvojka RTVS odvysílá premiéry dokumentů - pondělní večery budou patřit osmidílnému seriálu "Architektúra 58-89", který představuje stavby z tohoto století, které se stali ikonami československé architektury. Od 30.10. jej vystřídá šestidílný doku seriál "Československý vesmír".

Originální show "Lov slov", ve které nerozhodují vědomosti, ale důvtip, postřeh a slovní zásoba", bude na Dvojce každé pondělí večer.

Sobotní blok hobby magazínů na Dvojce opět nabídne populární "Farmárska revue", magazíny "Halali" či "Na rybách - Petrov zdar".

Na podzim nebude chybět ani diskusní relace a talk show - "Silná zostava", "Trochu inak s Adelou" i "Večera s Havranom".

Sportovní okruh RTVS Sport nabídne ještě dva zápasy slovenské fotbalové reprezentace v kvalifikaci Mistrovství Evropy 2024 (Euro 2024) a to 16.10. zápas Slovenska s Lucemburskem a 16. listopadu utkání s Islandem.

RTVS Sport odvysílá až 6 přímých přenosů z Evropské a Konferenční ligy UEFA. Diváci se mohou těšit i na MS v basketbale mužů v Japonsku a na Filipínách, MS v házené žen v Dánsku, Norsku a Švédsku a MS v malé kopané ve Spojených arabských emirátech.

Od 13. do 16.9. sportovní kanál RTVS odvysílá i cyklistické závody "Okolo Slovenska" a v neděli 1.10. i tradičně přímý přenos z Mezinárodního maratonu míru v Košicích.

Kanál RTVS Sport odvysílá na podzim i poslední tři Velké ceny MS na ploché dráze, tenisové turnaje WTA Tour a ligové soutěže mužů a žen v házené a basketbalu.





Reklama




Vybrané články