Quantcast

Zákony vlka 2 od soboty na TV Prima

| redakce | tisk

Již tuto sobotu uvede televize Prima druhou premiérovou řadu úspěšné detektivní lovestory Zákony vlka se Stanislavem Majerem a Lindou Rybovou v hlavních rolích.

Hereckou posilou nové série je Martin Finger v roli doktora Váchy. Osm nových epizod autorů Roberta Geislera a Gabriely Erleové opět zrežíroval Marek Najbrt.

Zákony vlka 2 nabídne Prima divákům už tuto sobotu 16. září ve 20.15 hodin. S týdenním předstihem mohou seriál sledovat i uživatelé prima+.

Nová série Zákony vlka 2 startuje na TV Prima již v sobotu (foto: FTV Prima)
▲ Nová série Zákony vlka 2 startuje na TV Prima již v sobotu (foto: FTV Prima)

Detektivní seriál Zákony vlka, který televize Prima s úspěchem uvedla letos na jaře, má osmidílné pokračování. Nové díly, které na pozadí osmi kriminálních příběhů vypráví lovestory bývalého zloděje Roberta (Stanislav Majer) a jeho osudové lásky Sáry (Linda Rybová), na první sérii přímo navazují.

Skupina Prima si od uvedení druhé série slibuje navázání na úspěch té první.

Zatímco první série se odehrávala v letních měsících, nové díly se natáčely v tuhé zimě a autoři opět využili zásadně reálných prostředí a divoké přírody.

V dalších rolích se opět objeví Jan Vondráček, Kristýna Frejová, Martin Donutil, Václav Marhold, Kryštof Rímský, Tomáš Jeřábek, Josef Polášek a nově i Martin Finger v roli doktora Váchy. V klíčových rolích místních policistů Bureše a Žáčkové pak Jan Novotný a Tereza Švejdová.

Seriál Zákony vlka 2 se bude na TV Prima vysílat místo původně plánovaného seriálu Eliška a Damián. O romantický příběh Eliška a Damiána diváci nepřijdou, nově jej mohou na hlavní stanici Prima sledovat v pondělí večer.





Reklama




Vybrané články