Quantcast

TV Prima: Seriál Eliška a Damián nově v pondělí

| redakce | tisk

Další díly nového romantického seriálu Eliška a Damián se již neobjeví v sobotním hlavním vysílacím čase na televizi Prima. Komerční stanice mění program a do vysílání zařazuje nové díly žánrově odlišného seriálu Zákony vlka.

V sobotu 9. září 2023 proběhl na dvou největších českých komerčních stanicích souboj nových seriálů. U diváků zvítězil Táta v nesnázích na TV Nova.

Seriál Eliška a Damián (foto: FTV Prima)
▲ Seriál Eliška a Damián (foto: FTV Prima)

Konkurenční seriál Eliška a Damián na TV Prima v tomto čase neuspěl a provozovatel se rozhodl divákům nabídnout jiný seriál - druhou řadu kriminálního seriálu Zákony vlka. První díl z nové série uvidí diváci na TV Prima již tuto sobotu 16.9.2023 ve 20:15 hodin.

Zároveň se Prima rozhodla zrušit původní reprízu komediálního seriálu Vinaři II, která se vysílala v sobotu po zmíněné seriálové novince Eliška a Damián. Místo seriálu Vinaři II divákům nabídne komediální krimi seriál Polda IV.

Seriál Eliška a Damián z programového schématu TV Prima nezmizel. Nové díly se budou vysílat v pondělí v hlavním vysílacím čase ve 20:15 hodin, místo seriálu Polda IV, který se přesunul do zmíněného sobotního druhého večerního slotu.





Reklama




Vybrané články