Quantcast

wedotv spouští FAST platformu na Hot Birdu pro diváky v Itálii

| redakce | tisk

Globální dodavatel AVOD a FAST kanálů wedotv rozšiřuje svoji distribuční strategii o satelitní platformu a spouští novou wedotv FAST televizní platformu pro diváky v Itálii prostřednictvím satelitního systému Eutelsat Hot Bird na pozici 13°E.

Nová satelitní služba umožní wedotv vylepšit a rozšířit svůj současný dosah v celé Itálii na větší publikum s připojenými televizory a oslovit nové diváky s televizory, které nemají připojené k internetu.

Od tohoto měsíce bude wedotv nabízet 30 FAST programů, včetně vlastních proprietárních FAST stanic, wedo movies (wedo filmy), wedo big stories (wedo velké příběhy) a wedo sports. Diváci s připojeným televizorem k internetu budou moci sledovat také AVOD obsah prostřednictvím wedotv HbbTV aplikace. Ta umožní divákům přepínat mezi lineárním kanálem a streamovaným obsahem.

Prostřednictvím našeho partnerství s Eutelsatem vytváříme nové území v distribuci FAST kanálů; rozšíření dosahu služeb poskytovaných OTT na tradiční distribuční platformy prostřednictvím technologie HbbTV a další rozostření hranic pojmu lineární TV,“ řekl Philipp Rotermund, generální ředitel společnosti wedotv. „Cílem wedotv je v konečném důsledku poskytovat svým spotřebitelům bezproblémový a pohodlný zážitek ze sledování, ať se nacházejí kdekoli, a toto je další krok k tomu, abychom toho dosáhli,“ dodal.





Reklama




Vybrané články