Quantcast

Seriál Případy mimořádné Marty bude mít druhou řadu

| redakce | tisk

Televize Nova začala natáčet druhou řadu úspěšného krimi komediálního seriálu Případy mimořádné Marty. V rolích ústřední a značně nesourodé vyšetřovací dvojice se znovu představí Tatiana Dyková jako excentrická, geniální a neuvěřitelně svébytná Marta a upnutý, pedantský a pořádkumilovný kapitán Kreiner ztvárněný Romanem Zachem.

V roli vyšetřovatelky GIBS major Fišerové, která na oddělení přichází vyšetřit přečin Kreinera, se přidá Jana Plodková.

Osm dílů druhé řady pro TV Nova natáčí stejný tvůrčí tým, a to oceňovaná produkční společnost Evolution Films s producenty Ondřejem Zimou a Pavlem Berčíkem. Režiséry jsou opět Marek Najbrt a Tomáš Pavlíček. Kreativním producentem TV Nova je Lukáš Borovička. Pokračování Případů mimořádné Marty se natáčí zejména v Praze a Středočeském kraji

Seriál Případy mimořádné Marty 2. Na snímku Roman Zach, Tatiana Dyková, Jana Plodková (foto: TV Nova)
▲ Seriál Případy mimořádné Marty 2. Na snímku Roman Zach, Tatiana Dyková, Jana Plodková (foto: TV Nova)

Marta Adamcová (Tatiana Dyková) je zpět v akci - svou nezvladatelnou genialitou, odporem k autoritám a neortodoxními metodami narušuje standardní policejní postupy kapitána Kreinera (Roman Zach). Vyšetřování je oba tentokrát zavede mezi šlechtu, do kasina nebo do prostředí amatérských divadelníků. Zároveň se objeví nové skutečnosti týkající se zmizení Martina přítele Romana a ukáže se, že jeho smrt možná nebyla dílem náhody.

Seriál Případy mimořádné Marty 2. Na snímku Tatiana Dyková (foto: TV Nova)
▲ Seriál Případy mimořádné Marty 2. Na snímku Tatiana Dyková (foto: TV Nova)

První řadu seriálu Případy mimořádné Marty sledovalo na obrazovkách TV Nova v průměru 24,62 % diváků v CS 15-54 u TV. Po dobu osmi nedělních večerů pořad oslovil v průměru 1,043 milionu diváků starších 4 let a zařadil se mezi nejúspěšnější formáty jarní sezony roku 2023. Závěrečný díl „Trochu víc víry“ přilákal k obrazovkám 1,121 milionu diváků 4+ a stal se tak nejsledovanější epizodou odvysílané první série. Vyplývá to z měření ATO - Nielsen, živě + TS0-3.

Natáčení Případů mimořádné Marty je realizováno v souladu s principy tzv. zeleného natáčení a udržitelné produkce, tedy s maximálním ohledem na životní prostředí.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články