Quantcast

Telekarta: 8 nových programů v nabídce

| redakce | tisk

V závěru roku 2023 rozšířil operátor ruské satelitní pay-tv platformy Telekarta (satelit Express 80, 80°E) programovou nabídku o celkem osm nových televizních programů.

Stanice TV3 HD a Domašnyj HD (HD verze kanálů TV3 a Domašnyj) a kanál viju TV1000 novella jsou nově dostupné abonentům balíčků Lider, Premier a Bezlimitnyj. Stanice se nacházejí na 22., 26. a 127. programové pozici v EPG.

Viju TV1000 novella je televizní stanice vytvořena speciálně pro ženy. Nabízí svět, kde vládne romantika, něha, láska a vášeň. Diváci na programu najdou dojemné příběhy, silné pocity, zasněnou náladu a své oblíbené herce.

Další programové novinky Romance, Plan B, Suspense, Cartoon Classic a EPIC jsou dostupné klientům s balíčky Lider, Premier a Bezlimitnyj.

Romance je stanicí, která přináší čistou romantiku, dramata, tajemno a komedie. Stanice vysílá filmy a televizní seriály. Program je na 287. pozici v EPG.

Plan B vysílá exkluzivní a premiérové filmy - ohromující komedie, zářivá dramata, bláznivé thrillery, mrazivé horory, prostě dobré a prostě špatné filmy. Stanice vysílá filmy s dabingem s možností volby původní audio verze. Program je na 288. pozici v EPG.

Televizní stanice Suspence je světem akce a vzrušujícího filmu. Vysílá nebezpečné honičky, spletité detektivky, zoufalé bitvy dobra a zla, mystické příběhy a premiéry na vysoké úrovni. Stanice byla zařazena na 286. pozici.

Cartoon Classic nabízí klasické animované filmy vyrobené od 30. let minulého století až do roku 2000. Jde například o tituly jako Bugs Bunny, Pepek námořník, Superman, Včelka Mája, Pipi Dlouhá punčocha a mnoho dalších. Program je umístěn na 68. předvolbu.

EPIC přináší exkluzivní obsah od oblíbených video bloggerů a hvězd sociálních sítí, automobilových a cestovatelských projektů extrémních show, cool life hacky a řadu dalších. Stanice je na 154. pozici.

zdroj: tele-satinfo.ru





Reklama




Vybrané články