Quantcast

Duben na Netflixu: Minisérie Ripley či sci-fi Rebel Moon

| redakce | tisk

S příchodem dubna se můžete těšit na několik novinek na Netflixu. Hned z kraje měsíce se objeví minisérie Ripley podle úspěšných románů od Patricie Highsmith. Dále nový korejský seriál Parasyte: The Grey o neznámých parazitech, kteří zaútočí na Zemi a úpně ovládnou lidi.

Netflix dále nabídne švédské seriálové drama Vysvoboď mě o dvou chlapcích, kteří se nechají zlanařit do gangu nebo a nadpřirozený fantasy thriller Mrtví mladí detektivové.

Z filmových novinek měsíc zahájí Gillian Anderson, která ztvární v hlavní roli novinářku z pořadu Newsnight ve snímku Rozhovor dekády o proslulém interview s princem Andrewem, který otřásl královskou rodinou. Uvedení se dočká i druhá část sci-fi Rebel Moon od Zacka Snydera, ve kterém rebelové zbrojí do bitvy s hrozivou armádou Mateřského světa, a přitom se mezi nimi rodí pevná pouta, noví hrdinové i budoucí legendy.

Z Netflix dokumentů se můžete těšit na Nevysvětlené jevy, investigativní dokumentární seriál o děsivých setkáních, záhadných zmizeních a jiných hrůzostrašných událostech. Antisociální síť: Memy a neklid, dokument o jedné anonymní webové stránce či Co má Jennifer na svědomí, příběh dívky, která zavolá na tísňovou linku, že její rodiče někdo zastřelil.

zdroj: Netflix





Reklama




Vybrané články