Quantcast

Platforma StarGate TV rozšiřuje programovou nabídku

| redakce | tisk

Ruská satelitní platforma StarGate TV (Express AM 2, 80°E) rozšiřuje programovou nabídku o další stanice. Zatím vznikly dva programové balíčky - Public a Exklusive.

Programová nabídka Public se vysílá na transpondéru B3, na kmitočtu 11,044 GHz, pol. H, SR 44948, FEC 7/8) a obsahuje stanice Kultura, STS, TVS, SGU TV, REN TV, Rambler TV, TV3, Domašnyj telekanal, Sojuz, Music BOX TV, Music BOX RU, Humor TV.

Druhý balík programů se vysílá pod názvem Exklusive a je na transpondéru D6, tj. na freq. 11,606 GHz, pol. V, SR 44948, FEC 7/8 a obsahuje programy RTV International, Bridge TV, Kinomania, Multimania, TV XXL, Nostalgia, test1/World Fashion Channel, test2/Fashion TV.

Provozovatel paketu StarGate TV počítá, že v dohledné době nabídne další stanice - Teleklub/Detskij mir, Trace TV, InterAZ, Wine, Moteurs, DTV Viasat, Baby TV, Music Live, Love Music, Tatarstan Novyj Vek, CaspioNet, RTR Sport.

StarGate TV v současnosti jedná o zařazení dalších programů - Jetix Play, TV1000 Russkoje kino, Extreme sports, Discovery Civilisation, Discovery Science, Discovery Travel & Living, Nickelodeon, Nashe Kino, Reality TV, Fashion TV, EuroNews, CNN, Drive a další.

Zatím není známo, zda budou některé z programů paketu StarGate TV zakódovány. StarGate slouží jako distribuční trasa pro kabelové operátory. V neposlední řadě i pro DTH příjem, kdy je ale nutný vhodný set top box z důvodu vysoké symbol rate.

zdroj: StarGate TV





Reklama




Vybrané články