Quantcast

Premier League na Galaxii sport

| redakce | tisk

Milovníci nejpopulárnější fotbalové soutěže Premier League se konečně dočkali! Už jen pár dní zbývá do zahájení nové sezony (2006/2007) a Galaxie sport bude u toho!

Nejednoho fotbalového fandu určitě potěší zpráva, že v letošní sezoně zvyšujeme počet přímých přenosů z Premier League na rekordních 117 zápasů. To znamená, že Galaxie sport přinese 3 − 4 zápasy z každého kola.

Zásadní novinkou pro letošní ročník Premier League na Galaxii sport bude moderovaný pořad nazvaný “Týden v Premier League“. Každé pondělí ve 20:00 hodin si bude moderátor Jakub Otava zvát k sobě zajímavé hosty, se kterými bude společně hodnotit ty nejzajímavější momenty uplynulého týdne v anglické Premier League.

Přímými přenosy Vás budou provázet zkušení fotbaloví komentátoři Tomáš Radotínský, Jakub Otava, Václav Pilný, Viktor Blažek a Slavomír Jurko. Anglická Premier League se stala hlavní programovou náplní Galaxie sport, nicméně fotbaloví fanoušci se mohou těšit na další překvapení. Premier League již brzy na Galaxii sport!

V prvním přímém přenosu z nového ročníku Premier League se na Galaxii sport utkají týmy Sheffieldu United a Liverpoolu. Sheffield United se vrací do nejvyšší soutěže a hned v prvním kole čeká „Žiletky“ křest ohněm, protože na Bramall Lane přijede mužstvo s těmi nejvyššími ambicemi. Reds vedeni Rafou Benitezem si před týdnem výrazně zvedli sebevědomí ziskem trofeje Community Shield. V prvním přímém přenosu na Galaxii sport sledujte prestižní souboj vítěze FA Cupu s držitelem ligového titulu. Již tuto sobotu 19. 8. ve 13:40 na Galaxii sport.

V druhém přímém přenosu Galaxie sport se utkají Arsenal a Aston Villa. Arsenal v létě potěšil všechny české fanoušky angažováním Tomáše Rosického, jehož ligová premiéra v dresu Kanonýrů může být extrémně pikantní. Gunners totiž na zbrusu novém Emirates Stadium přivítají Aston Villu, tedy klub Milana Baroše. Oba reprezentanty sice trápí zdravotní problémy, ale pro start v prestižním souboji určitě udělají maximum. Sledujte souboj českých reprezentantů v sobotu 19. 8. od 15:50 na Galaxii-sport!

zdroj: PR Galaxie Sport





Reklama




Vybrané články