Quantcast

Vyjádření ČT k nákupu užitkových vozidel

| redakce | tisk

Česká televize přijala do konce lhůty pro jejich podání celkem pět nabídek na nákup užitkových vozidel. Hodnotící komise je posoudila z hlediska splnění zadávacích podmínek. Nabídky uchazečů AMOND, spol. s r.o., Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o., A. Charouz, spol. s r.o., AUTO PALACE s.r.o. byly pro nesplnění zadávacích podmínek vyřazeny.

Uchazeč A. Charouz, spol. s r.o. podal zadavateli ve stanovené lhůtě námitku, které nebylo vyhověno. Uchazeč se následně odvolal k Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže, který pod č.j. S160/2006-13822/2006/530-LB/BM rozhodl o zrušení rozhodnutí o přidělení veřejné zakázky a současně o zrušení rozhodnutí o vyloučení uchazeče A. Charouz, spol. s r.o. ze zadávacího řízení na předmětnou veřejnou zakázku a uložil provést nové posouzení a hodnocení nabídek. Zadávací řízení se vrátilo do fáze nového posouzení přijatých nabídek uchazečů.

Dne 7.9.2006 rozhodl generální ředitel Česká televize o zrušení veřejné zakázky, které bylo odesláno všem uchazečům, kteří ve stanovené lhůtě podali nabídku. Současně byl dne 8.9. informován o tomto rozhodnutí Úřad pro ochranu hospodářské soutěže.

Martin Krafl
Tiskový mluvčí ČT





Reklama




Vybrané články