Quantcast

Premiere spustí dva nové audio kanály

| redakce | tiskobrázek k článku: Premiere spustí dva nové audio kanály

Dne 2.října 2006 budou do audio nabídky Premiere Music Studio powered by Music Choice zařazeny dva nové programy 60er a Alternative Rock. Stanice 60er umožní posluchačům se vrátit do sladkých šedesátých let minulého století. Příznivcům kapel jako Red Hot Chilli Peppers bude určen audio kanál Alternative Rock.

V nabídce audio kanálů Premiere naopak skončí stanice Special Event a Blues. U stávajících audio programů dojde k rozšíření nabídky vysílaných hitů. Kanály 80er, 90er, Love Songs a R and B/Hip Hop budou hrát také skladby německých interpretů.

Svoji nabídku posílí i audio kanál Jazz, který přinese nejenom hity ze zlaté éry, nýbrž také jazzové muzikanty jako Norah Jones či Jamie Cullum.

Další novinky přinesou stanice R and B/Hip Hop a Deutsche Charts. Od října nabídnou posluchačskou hitparádu. Hlasovat budou moci abonenti na internetových stránkách. Hitparáda se bude vysílat každý pátek od 19:00 hodin.

Ve čtvrtek v 18:00 přinese Deutsche Charts žebřížek Top 30 německých hitů. Od čtvrtka až do soboty budou audio stanice Deutsche Charts a Schlager přinášet hudbu k oslavám.

zdroj: DF





Reklama




Vybrané články