Quantcast

EuroNews rozšířil distribuci v USA

| redakce | tisk

Panevropský zpravodajský kanál EuroNews rozšířil svoji distribuci na území USA. Od této chvíle je program dostupný na platformě Dish Network firmy EchoStar v 6 jazykových verzích. EuroNews je nejsledovanější mezinárodní zpravodajský kanál v Evropě.

"Jsme velmi potěšeni vstupem do programové nabídky Echostaru," řekl dnes předseda představenstva a CEO stanice EuroNews Phillippe Cayla. "EuroNews je kvalitní služba, která přináší mezinárodní zpravodajství z unikátní a objektivní perspektivy. Zařazením programu EuroNews na platformu DISH Network očekáváme zájem diváků o tento program a zvýšení popularity kanálu v Severní Americe."

Stanice je od dnešního dne šířena na platformě DISH Network v šesti jazycích - anglicky, italsky, německy, francouzsky, rusky a portugalsky Americkým divákům bude program nabízen formou "A La Carte EuroNews".

"Vstup EuroNews na platformu DISH Network je největší zpráva pro naše mezinárodní zákazníky v USA," říká Tracy Thompson, viceprezident mezinárodního programmingu pro DISH Network. "Stanice nabízí relevantní zpravodajství a pořady o kultuře."

Satelitní platforma Dish Network má 12,75 miliónu abonentů.





Reklama




Vybrané články