Quantcast

Změny v nabídce platforem TPS a Canal+ France

| redakce | tisk

Po fúzi francouzských satelitních pay-tv platforem TPS a Canal+ France dojde i k úpravám v programové nabídce. Sloučená platforma bude obsahovat některé programy známé z nabídky TPS a Canal+ France. Některé kanály v nové placené službě skončí.

Již 1.února 2007 se v nabídce TPS (Hot Bird) objeví programy Sport+ a Planete Thalassa. V březnu bude do paketu zařazen program Cuisine TV a Comédie a v květnu pak stanice Jimmy.

Vedle vstupu nových programů, ukončení některých stávajících stanic, dojde i k změně předplatného základní nabídky (Basic).

Stanice, které nebudou v základní nabídce:

- TPS (Hot Bird): Météo Express, Odyssée, Escales (opce), Beur TV, Télétoon+1, Eureka, Boomerang, Tfou, Bandiagara, M6 Music Hits (bude v jiné nabídce), Mezzo (opce), M6 Boutique, Liberty TV, Astrocenter TV, TV8 Mont Blanc, La Locale, Luxe TV, Best of Shopping.

- paket CanalSat (Astra, 19,2°E): Fox Life, E!, Planete No Limit, Discovery, Voyage, ESPN Classic, Onzéo, Motors TV, Extreme Sport, NASN, Mangas, Tchatche TV, Liberty TV.

21.března bude v rámci nové kampaně oficiálně oznámeno sloučení paketů TPS a CanalSat v Canal+ France. V dubnu paket pod značkou TPS skončí. Migrace abonentů TPS začne v září a potrvá do konce roku 2007.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články