Quantcast

Konečně jsi tady! - březnová novinka na Prima TV

| redakce | tisk

Televize Prima přichází s dalším novým pořadem. Konečně jsi tady! je zbrusu nový zábavný pořad podle licence Fremantle Media.

V roce 2006 byl uveden poprvé v Dánsku, Nizozemí, Německu a Austrálii. Svěží novinka je diváckým hitem v Německu. V Austrálii už diváci zhlédli dvě série s obrovským ohlasem. Nový pořadu je nabitý zábavou a neočekávanými situacemi, které přinesou překvapení, komické momenty, vtip a rychlé reakce všech zúčastněných.

Diváky čeká skvělý moderátor a herecké celebrity v hlavních rolích pořadu, u kterého je jisté pouze to, že stát se může naprosto cokoli,“ říká Rostislav Uher, šéfredaktor vlastní tvorby Prima TV. A dodává: „Padesátiminutový pořad vychází z jednoduchého principu. Čtyři známé osobnosti projdou dveřmi, za kterými na ně bude čekat skupina instruovaných herců, kteří na scéně rozehrají situaci. Vybrané osobnosti ale nebudou vědět, jakou roli budou hrát a v jaké situaci se vlastně ocitly. Může to být nemocniční sál a jednoduché přivítání „konečně jsi tady, doktore, pacient je připraven“. Může se jednat o restauraci, kosmickou loď nebo o dvůr Karla IV. Jediné, s čím může naše osobnost počítat, je, že všichni ostatní na scéně vědí, jaká je její role, a že příštích zhruba pět minut závisí jenom na schopnosti odhadnout situaci a umět si v ní s humorem poradit.“ Scénky bude hodnotit porota, která vybere tu nejlepší. Osobnost, která nejlepší scénku sehrála, pak získá atraktivní cenu vyrobenou speciálně pro tento pořad.

Pořadem bude provázet Josef Carda: „Jsem přesvědčen, že pořad Konečně jsi tady! je velmi vtipný a příjemný.“ O české verzi formátu dále říká: „Určitě bude skvělá. Největší překvapení to ale bude pro celebrity, které ve scénkách účinkují. Nebudou vědět, kam jdou, co je čeká. To je právě to nejvtipnější a na druhou stranu i zavazující. Scénky jsou ale psané tak, že i kdyby člověk mlčel, lidé se budou smát.“

Novinku Konečně jsi tady! uvede Prima TV už v neděli 4. března po jednadvacáté hodině po pořadu Ber nebo neber. Pořad Konečně jsi tady! bude vysílán vždy v tomto čase jednou týdně.

Konečně jsi tady! pro Prima TV vyrábí Frematle Media ve společnosti FRMOL s. r. o.

Jana Malíková
tisková mluvčí Prima TV
FTV Prima, spol. s r.o.

zdroj: PR Prima TV





Reklama




Vybrané články