Quantcast

Kanál Fox Crime Russia začal testovat

| Martin Vyleťal | tisk

Program Fox Crime společnosti Fox International Channels (FIC) se již brzy objeví také na ruském trhu. Na satelitu Atlantic Bird 1 (12,5°W) se objevil promo spot kanálu Fox Crime Russia.

Fox Crime je program zaměřený na krimi, vyšetřování, záhady a dobrodružství. Diváci této televize uvidí seriály, filmy a dokumenty s výše uvedenou tématikou. Kanál Fox Crime v současné době působí v Portugalsku, Srbsku, Bulharsku a Itálii a plánuje spustit program také v Estonsku a na Litvě.

Kanál Fox Crime Russia začal testovat
▲ Kanál Fox Crime Russia začal testovat

Fox Crime Russia testuje na satelitu Atlantic Bird 1 (12,5°W), na kmitočtu 11,178 GHz, polarizace vertikální, SR 2857, FEC 3/4, service ID 711, video PID 7111, audio PID 7112. Promo spot Fox Crime zatím není kódován. Očekává se, že dojde k zakódování. Na stejném satelitu se vysílá také program Fox TV Serbija pro srbský trh. Tato verze je zde kódována systémem BISS.

Kanál Fox Crime spolu s TV FX nedávno (26.9.) odstartoval na portugalském trhu v rámci DTH platformy TV Cabo.

Fox International Channels (FIC) je součástí Fox Entertainment Group, globálního poskytovatele placených programů, patřící do News Corporation. FIC je producentem a distributorem zábavních, informačních, sportovních a filmových kanálů v Evropě, Africe, Latinské Americe a Asii.





Reklama




Vybrané články