Quantcast

Boomerang a The Fishing and Hunting Channel testují v Digi TV

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Boomerang a The Fishing and Hunting Channel testují v Digi TV

Digitální satelitní placená televize Digi TV působící v šesti krajinách střední, východní a jihovýchodní Evropy začala testovat další programy.

Na satelitu Intelsat 10-02 (1°W), se na kmitočtu 12,718 GHz, polarizace vertikální, SR 18400, FEC 3/4, DVB-S/MPEG-2 v kódu Nagravision 2 objevily další testovací kanály pod názvy Service 7 a Service 8. Na těchto pozicích se nyní objevilo zkušební vysílání stanic Boomerang a The Fishing and Hunting Channel.

Boomerang je další stanice z produkce Turner Network Broadcasting. Stanice vysílá 24 hodiny denně a přináší legendární animovasné filmy jako Scooby Doo, Wacky Races, Dastardly and Muttley, The Flinstones, The Jetsons, Looney Tunes, Penelope Pitstop, Captain Caveman, Tom & Jerry a mnoho jiných. Boomerang vysílá pod identifikací Service 8. Televize má panevropská práva a tak může program vysílat ve všech šesti zemích - tedy včetně České republiky a Slovenska. Zařazení programu zatím nebylo potvrzeno.

V nabídce Digi TV je již obdobný kanál podniku Turner Broadcasting - Cartoon Network. Stanice ale vysílá jen od 6:00 do 21:00 hodin. Od 21. hodiny jej každý den střídá filmový kanál TCM.

Druhou novinkou v paketu je The Fishing and Hunting Channel. Jde o nový kanál z produkce IKO Kabel TV. Start kanálu byl ohlášen již před několika měsíci. Stanice je věnována logu a rybolovu. Program se bude vysílat pro maďarský a rumunský trh. V ostatních 4 krajinách, kde působí Digi TV, se program patrně nebude nabízet. The Fishing and Hunting Channel vysílá pod identifikací Service 7. Kanál s obdobnou tématikou existuje i v jiných zemích Evropy - např. Seasons, Caza y Pesca či Chasse et Peche.

The Fishing and Hunting channel je jedním z nových kanálů společnosti IKO Kabel TV v Maďarsku a Rumunsku. V současné době tato firma provozuje programy DoQ a SportKlub+, Cool TV a Film+ a připravuje start řadu dalších stanic - Poen!, Reflektor, TELE ABC, Krimi+ a Soroza+.

Nabídka Digi TV se naposledy pro české a slovenské abonenty Digi TV rozšířila začátkem tohoto měsíce, kdy se služba rozšířila o programy Eurosport 2 a TV Paprika.

zdroj: satelitv.net





Reklama




Vybrané články