Quantcast

Baseballová liga i letos na Galaxii sport

| redakce | tisk

Zápasy nejprestižnější baseballové ligy světa, Major League Baseball, zařadila i letos do svého programu Galaxie sport. Kromě toho odvysílá i červencovou All Star Game, zápasy play-off a celou Světovou baseballovou sérii.

Galaxie Sport zařazuje od 4. května do svého programového schématu zápasy Major League Baseball (MLB), nejprestižnější baseballové ligy světa. Po dvou sezónách, kdy z této soutěže odvysílala více než čtyřicet přenosů, vstupuje do třetího vysílacího roku a znovu nabídne divákům to nejlepší, co je v současném baseballu k vidění. Pravidelné přenosy ze základní části, celkem by jich mělo být jedenadvacet, budou až na výjimky začínat vždy v pondělí, pár minut po druhé hodině ranní. V repríze je pak diváci uvidí ve stejný den večer. Magazíny MLB poběží v premiéře každé úterý v podvečer.

V balíčku MLB pro Evropu zakoupila Galaxie sport i práva na červencovou All Star Game i na zápasy play-off. Z vyřazovacích bojů nabídne během října šest přenosů. Celou Světovou sérii, tedy duely vítězů Americké a Národní ligy, odvysílá ze záznamu.

Do role černého koně 108. ročníku Major League Baseball pasovali odborníci tým Detroitu Tigers vítěze Americké ligy 2006. Mezi tradiční favority patří i oba kluby z New Yorku - Yankees a Mets, dále také obhájce loňského vítězství Boston Red Sox, Angels z Los Angeles nebo tým Arizony Diamondbacks.

Tradičním zlomem sezóny MLB bude i letos Utkání hvězd. Tentokrát ho v polovině července přivítá stařičký Yankee Stadium v newyorské čtvrti Bronx. Bude to symbolická tečka za jedním z nejslavnějších baseballových stadionů historie, na kterém se na zápasy MLB chodilo dlouhých 83 let. Domácím stánkem Yankees má být od příští sezóny zbrusu nový a supermoderní New Yankee Stadium, jež pojme téměř 52 tisíc fanoušků.

zdroj: PR Galaxie Sport





Reklama




Vybrané články