Quantcast

Polsat Cafe a Polsat Play od října

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Polsat Cafe a Polsat Play od října

Dne 1. října 2008 odstartují na polském trhu dva nové tématické kanály - Polsat Play pro muže a Polsat Cafe pro ženy. Televize Polsat Cafe vznikne přeměnou stanice Polsat Zdrowie i Uroda (Zdraví a krása). Obě stanice nabídnou atraktivní obsah. V příštím roce Polsat spustí další tématický kanál, který bude tentokrát věnován mládeži.

Projektu Polsat Cafe šéfuje Jolanta Borowiec. Stanice bude v budoucnu na satelitu kódována. V současné době je stávající program Polsat Zdrowie i Uroda dostupný abonentům paketu Cyfrowy Polsat na kanálové předvolbě číslo 62, zákazníkům Cyfra+ na předvolbě č. 129 a abonentům n na předvolbě č. 153. Dále je program dostupný ve vybraných kabelových sítích.

Polsat Cafe bude dostupný jen abonentům paketu Cyfrowy Polsat, což znamená, že po zakódování stanice bude tato stanice vyřazena z nabídky konkurenčních služeb Cyfra+ a N.

Zcela nový kanál bude Polsat Play, určený pro muže. Stanice přinese i dokumentární filmy a po 23. hodině i erotické magazíny. Vysílání bude určeno pro muže všech věkových kategorií.

Polsat Play a Polsat Cafe budou vysílat ze satelitů Hot Bird (13°E) v kódovacím systému Nagravision.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články