Quantcast

Cyfra+ se rozšíří o MTVNHD

| redakce | tiskobrázek k článku: Cyfra+ se rozšíří o MTVNHD

Dne 15. září zahájí vysílání nový program ve vysokém rozlišení - MTVNHD. Bude to již sedmý HD kanál v nabídce polské satelitní placené televize Cyfra+ (Hot Bird, 13°E) a první mezinárodní hudební HD kanál. V rámci spolupráce s MTV Polska, Canal+ Cyfrowy bude zodpovědný za přípravu play-out nového kanálu, který bude distribuován ve vybraných zemích Evropy a Latinské Ameriky.

Je to již čtvrtý play-out v HD realizovaný přes společnost vedle kanálů jako je Canal+ Film HD, Canal+ Sport HD a National Geographic HD.

Nový kanál bude dostupý v paketu platformy Cyfra+ jako doplňkový kanál nebo v opci 3x HD, ve které jsou vedle MTVNHD také stanice Eurosport HD a National Geographic HD.

MTVNHD je stanice určená milovníkům dobré hudby. Na stanici se objeví mimo jiné konverty, festivaly, udílení hudebních cen a také videoklipy posledních let. MTVNHD přinese také premiérovou produkci včetně Uncompressed, který byl vyroben v Polsku.

Program MTVNHD se bude pro zákazníky paketu Cyfra+ vysílat ze satelitu Hot Bird 6 (13°E), na kmitočtu 11,075 GHz, polarizace vertikální, SR 27500, FEC 3/4, service ID 1, video PID 1011, audio PID 1012, 1013 (AC3), CA systémy CryptoWorks (0D00) a Seca 4 (provider ID 0068 - Cyfra+).

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články