Quantcast

Reklamu na Jetix bude zajišťovat At Media

| redakce | tiskobrázek k článku: Reklamu na Jetix bude zajišťovat At Media

Jetix zahájil spolupráci se společností At Media, která bude exkluzivním zástupcem Jetix v oblasti prodeje reklamy na území České republiky a Slovenska.

At Media již zastupuje v oblasti prodeje reklamy Jetix v Polsku a jejím strategickým partnerem v ČR a SR se stala Media One. Společnosti At Media a Media One společně přispějí k zvýšení prodeje reklamy pro Jetix a budou pokračovat v úspěchu, kterého Media One dosáhla od počátku roku 2008.

At Media oficiálně začala své působení pro Jetix od 1.září 2008 a bude odpovědná za veškeré prodeje reklamy v televizi a sponzorské aktivity v ČR a SR, jako i za poskytování podpory v prodeji a marketingu.

Barnaby Rothwell, vedoucí oddělení prodeje reklamy pro Jetix na území střední a východní Evropy, uvedl: "Jsme potěšeni, že můžeme rozšířit naši stávající spolupráci s At Media v Polsku i na český a slovenský trh. Věříme, že jejich zkušenosti poskytnou nejlepší možné služby klíčovým klientům Jetix v tomto regionu a upevní tím pozici Jetixu - přední dětské značky na středoevropském trhu.?

Martin Smrž, ředitel AT Media, uvedl: “Jetix je silnou značkou na dětském trhu a jsme potěšeni, že můžeme tímto krokem posílit naše portfolio.?

Štěpán Wolde, výkonný ředitel Media One, uvedl: “To, co v současné době tvoříme je nová kvalita reklamního prodeje pro tématické televizní stanice v České republice. Jetix, jak tomu vždy bylo na českém trhu, je televizní stanice, která razí nové cesty tak, aby bylo možné připravit reklamním klientů lepší nabídky. Media One je pyšná na to, že může přispět k těmto aktivitám a být partnerem Jetixu a At Media.?





Reklama




Vybrané články