Quantcast

TV tip: Postavte se rakovině

| redakce | tisk

V sobotu 13. září odvysílá kabelová stanice Zone Club v hlavním vysílacím čase od 21:30 hodin jako jediná v České republice výjimečnou show věnovanou boji proti rakovině, která po celém světě získala již více než 100 milionů dolarů. Jde o ojedinělou událost nejen v historii televizní zábavy, ale i v boji s rakovinou.

V hodinovém pořadu spojí své síly nejlepší vědci, onkologové a nejproslulejší světové hvězdy z mnoha uměleckých odvětví s jediným cílem: vzbudit zájem o problematiku zhoubné nemoci a pomoci získat finanční prostředky na výzkum tohoto onemocnění.

Do boje proti rakovině vytáhly světové celebrity, ale zapojit se může každý - stačí navštívit stránky http://su2c.standup2cancer.org/ a poslat jakýkoli obnos na účet nadace Stand up to Cancer.

V show Stand up to Cancer (Postavte se rakovině) uvidíte nejen vystoupení slavných zpěváků, herců a sportovců, z nichž někteří prodělali boj s rakovinou a vyhráli jej, jako například cyklista Lance Armstrong, ale i mnohých, kteří zatím vyhráno nemají, jako například Patrick Swayze. Pořad uvede i minidokumenty o problematice boje s rakovinou, představí se vyšetřovací metody jako například kolonoskopii či mamograf.

Dozvíte se také, kam budou investovány získané finanční prostředky. Do pořadu také vstoupí diváci se svými telefonáty, odpovídat jim bude třeba herec Chris Tucker. Pořad svým vystoupením obohatí nejen oba prezidentští kandidáti John McCain a Barack Obama, ale také známé hollywoodské hvězdy jako Sidney Poitier, Christina Ricci, Jennifer Garner, Jessica Alba, Charlize Theron, Kirsten Dunst, Salma Hayek. Dále zde vystoupí například i hvězdy seriálů Kriminálka Miami, Ztraceni anebo také „Simpsonovic rodinka“.





Reklama




Vybrané články