Quantcast

Movies 24 od dubna v paketu Digi TV

| redakce | tiskobrázek k článku: Movies 24 od dubna v paketu Digi TV

Dne 1. dubna 2009 se rozšíří nabídka satelitní platformy Digi TV o další programy. V nabídce se objeví filmové kanály Movies 24 a Studio Universal. Ani jeden z nich ale nebude určen pro diváky v České republice a na Slovensku.

Movies 24 je filmový kanál z produkce NBC Universal. Obsah stanice je velmi podobný programu Hallmark Channel. Diváci se mohou těšit na TV filmy různých žánrů od thrillerů, krimi až po akční a romantické filmy. Stanice začala vysílat v roce 2006 ve Velké Británii a následně spustila Movies 24+ s hodinovým posunem proti hlavnímu programu.

Na konci roku 2007 koncern NBC Universal spustil stanici Movies 24 Central Europe pro země střední a východní Evropy. Program je lokalizovaný do polštiny, rumunštiny, maďarštiny a turečtiny a není vyloučeno, že bude dostupný v dalších jazycích. Movies 24 bude přítomný v nabídce Digi TV pro rumunský a maďarský trh.

Druhým novým program v nabídce Digi TV bude atraktivní seriálový Universal Channel. Program bude do rumunštiny lokalizován formou DVB titulků a nabízen pouze v Rumunsku.

Na satelitu Thor 5 (0,8°W), na kmitočtu 11,785 GHz, pol. H, SR 28000, FEC 5/6 v kódu Nagravision 2/3 se již objevila programová pozice s identifikací Movie 24. Na této pozici probíhají technické testy program Studio Universal.

zdroj: mPortal.com.hr





Reklama




Vybrané články