Quantcast

Modul PCMCIA pro příjem DVB-T

| Tisk

EasyWatch MobilSetNěmecká firma Satelco představuje svoje zařízení pro příjem digitální pozemní televize (DVB-T). EasyWatch MobilSet, je, jak již název napovídá, výrobek s jednoduchou instalací do populárních notebooků. Příjem DVB-T umožňuje zařízení v podobě klasického PCMCIA modulu se speciální anténou Kathrein.

V dodávce EasyWatch MobilSetu je DVB-T receiver v podobě PCMCIA modulu, anténa, anténní kabel, software včetně ovladačů a instalační příručka.

Nnotebook musí splňovat minimální systémové požadavky: musí mít procesor Pentium III 700 MHz či novější, počítač musí být osazen pamětí minimálně 128 MB RAM, grafickou kartu alespoň s pamětí 8MB s podporou DirectX a Directdraw, 1 volný slot PCMCIA pro DVB-T receiver, zvukovou kartu a CD-ROM mechaniku, která je nutná pro instalaci software. Jako operační systém může být Windows 2000 či Windows XP. Na hard disku musí být k dispozici alespoň 50 MB volného místa.

EasyWatch MobilSet se na trhu objeví již v polovině května letošního roku. Cena není známa.



Připomeňme, že v České republice funguje na území hlavního města a části střední Čech jen experimentální digitální pozemní televize (DVB-T). V provozu jsou dva multiplexy na 25. a 46.kanále, které provozují společnosti České Radiokomunikace a Czech Digital Group. V paketech jsou ČT1, ČT2, TV Nova, TV Prima, Óčko TV a TV Praha. Pravidelné vysílání v DVB-T by v ČR mělo odstartovat již koncem tohoto roku. O licenci na DVB-T požádal i Český Telecom.

podle satelco, satkurier.pl

redakce





Reklama




Vybrané články