Quantcast

Premier League na Galaxii sport

| Tisk

logoGalaxie-sport podepsala 3-letý kontrakt na prestižní a nejkvalitnější evropskou fotbalovou ligu - PREMIER LEAGUE.

Nový ročník anglické fotbalové Premier League je opět očekáván s velkým napětím. Letos by se měl prohloubit loňský trend a soutěž by měla být ještě vyrovnanější. Na titul může pomýšlet minimálně pět mužstev a české fanoušky může těšit, že ve dvou z nich má náš fotbal své zástupce.

Milan Baroš vstupuje do sezóny s vizitkou nejlepšího střelce nedávného evropského šampionátu a s jeho pomocí by Liverpool mohl ukončit patnáctileté čekání na prvenství. Až se uzdraví Vladimír Šmicer, bude český tandem na Anfield Road opět kompletní.

Také Chelsea se bude spoléhat na českou oporu. Petr Čech by měl odstranit poslední slabinu žhavého kandidáta na nejcennější trofej. S reprezentačním gólmanem za zády snad získají jistotu nové posily i manažer José Mourinho, který přichází po úspěšném angažmá v FC Porto.

Výčet zástupců našeho fotbalu doplňuje další nováček Václav Drobný, který bude hostovat v Aston Ville a v neposlední řadě Patrik Berger. Ten se opět vyléčil ze zranění a je prý připraven zasáhnout do hry.

Slovenský fotbal bude reprezentovat Szilárd Németh, jenž se musí v nabitém kádru Middlesbrough porvat o místo. Náročný konkurenční boj čeká i Vratislava Greška v Blackburnu.

V letošní sezóně chystá Galaxie Sport pro své diváky seriál 68 přímých přenosů a záznamů, doplněný o atraktivní magazíny a studia se zajímavými hosty. Začínáme v pátek 13.8. ve 20:00h., kdy nabízíme chutný předkrm v podobě Preview - jakési pozvánky na nadcházející sezónu. Hlavním víkendovým chodem pak bude nedělní přímý přenos (17:00h.) z duelu Chelsea - Manchester United, v němž se utkají dva adepti na přední umístění.

Sledujte Premier League, nejstarší ligovou soutěž světa, v níž týden co týden spatříte v akci elitní světové hráče. Henry, van Nistelrooy, Rooney a další a další hvězdy se vracejí na obrazovky Galaxie-sport !




Sportovní placený TV program Galaxie-sport je zařazen v 93% domácností s placenými programy v ČR a SR, v červnu 2004 byl dostupný v 680.000 domácnostech ČR a SR. Galaxie-sport vysílá 24 hodin denně. V programové nabídce se zaměřuje na hokej, fotbal, motorismus, tenis, basketbal a sportovní zpravodajství. Galaxii-sport v ČR sleduje denně téměř 80.000 diváků, alespoň jednou týdně téměř 200.000 diváků. Vyplývá to z výzkumu Mediaprojektu realizovaného společností Median a GfK Praha. Muži tvoří téměř 80% diváků, přibližně 60% diváků je v nejproduktivnější věkové kategorii 30-49 let, převažují diváci s vyšším vzděláním. Diváci Galaxie-sport mají spíše střední až vysoký měsíční příjem. Z hlediska místa bydliště je největší sledovanost ve středních a velkých městech v návaznosti na sítě kabelových televizí. Průměrný divák Galaxie-sport je muž ve středním věku vyššího vzdělání a bydlící ve větším městě v vyšším měsíčním příjmem.

PR, Galaxie sport, s.r.o. CZE





Reklama




Vybrané články