Quantcast

Slovenská Moooby TV zahájila řádné vysílání

| Tisk

Dnes krátce po půlnoci zahájila na satelitu vysílání nová slovenská televizní stanice Moooby TV. Zájemci ji najdou na skandinávské družici Thor III, na pozici 0,8 stupňů západně, na kmitočtu 11,823 GHz, polarizace horizontální, SR 28000, FEC 7/8 objevil test nové slovenské privátní televize Mooby TV. Kanál najde divák na identifikátorech: service ID: 4005, video PID: 516, audio PID: 656, PID PCR 516, PMT PID 260. Vysílání nenní kódováno.

Moooby TV patří mezi nízkorozpočtové kanály - na obrazovce se v jedné části obrazovky objevuje televizní chat, v další části běží v určitém časovém intervalu jednoduchá interaktivní hra. Moooby TV - v době psaní tohoto článku - přináší obdobný program, které nabízejí na britských ostrovech nekódované satelitní kanály Game In TV, Chat Box či Escape Channel (satelit Eurobird-1, pozice 28,5 stupňů východně).



Moooby TV bude vysílat 24 hodiny denně a má být hudebně-zábavný kanál věnovaný interaktivním hrám a zábavě. Za projektem stanice Moooby TV stojí společnost i-Commerce s.r.o., která získala v listopadu loňského roku satelitní licenci na provoz kanálu Moooby TV licenci od slovenské Rady pro vysílání a retransmisi.

Ze skandinávské tzv. hot bird pozice 0,8 až 1°západně se v současnosti vysílají 4 slovenské nekódované televizní programy - vedle Moooby TV zde vysílá i privátní plnoformátová stanice JOJ, hudební interaktivní kanál Music Box Slovakia a zpravodajský kanál TA3. Vysílání TV JOJ a TA3 mohou naladit i abonenti UPC Direct na satelitu Astra 19,2°E (JOJka je v nabídce pouze slovenské UPC Direct).

redakce





Reklama




Vybrané články