Quantcast

Kde bude možné naladit program ČT4 Sport?

| Tisk

logoNový kanál České televize ČT4 Sport zahájí vysílání již za několik málo týdnů. Kde všude jej bude možné přijímat?

- sítí zemských DVB-T vysílačů v Praze (K25), Brně (K40) a Ostravě (K39) v rámci sítě multiplexu "A" společnosti (České) Radiokomunikace (cca 60 tisíc domácností)

- v satelitním vysílání paketu Czech Link z družice ASTRA 3A (freq. 12,525 GHz, polarizace vertikální, SR 27500, FEC 3/4), kódovaně v systému Cryptoworks, přičemž přístup bude automaticky umožněn všem držitelům dekódovacích karet, které využívají pro příjem současných programů ČT1 a ČT2 (cca 80 tisíc domácností)

Vysílání bude dostupné v paketu Czechlink, od začátku i na starší karty (karty s tmavým potiskem a globusem, které na trh v letech 1997 až 2001 dodávala společnost UPC Česká republika). Po únoru začne bezplatná výměna těchto karet za nové. Potvrzují se tímto informace, které server parabola.cz přinesl v minulých dnech. Přesný harmonogram výměny karet bude zveřejněn později.

- v satelitním digitálním vysílání UPC Direct na družici Astra 19,2°E, kódovaně v systému Cryptoworks (cca 112 tisíc domácností)



- kabelovými televizemi UPC a Karneval (cca 270 tisíc a cca 178 tisíc domácností).

Program ČT4 Sport bude oficiálně představen koncem ledna, kdy ČT představí i první programové schéma sportovního kanálu. Vysílání bude zahájeno 10.února 2006.

redakce





Reklama




Vybrané články