Quantcast

Sport 1 nově vysílá v kabelové síti Karnevalu

| Tisk

logo Společnost Karneval, člen skupiny UPC v České republice, oznamuje, že s okamžitou účinností zařazuje do digitálního vysílání a do vybraných kabelových sítí (analogová nabídka KOMPLET ) sportovní televizní kanál SPORT 1. SPORT1 je zaměřen především na milovníky kopané a proto je převážná část vysílání věnována evropskému fotbalu. Vysílá v českém jazyce, 24 hodin denně. Ve vysílání nahradí německý TV kanál DSF. Smlouva na jeho šíření v kabelové síti Karneval v těchto dnech totiž vypršela.

Zákazníci kabelových televizí sport milují. V našich výzkumech se spolu s filmy objevuje vždy na prvním místě diváckých preferencí a teprve pak následuje dokumentární tvorba a ostatní typy televizních pořadů. Věřím že SPORT1 si diváci televize Karneval okamžitě oblíbí, protože patří k tomu nejlepšímu na současném mediálním trhu a vhodným způsobem doplňuje již existující televizní sportovní nabídku“, říká jednatel společnosti Karneval Media a generální ředitel UPC Václav Bartoň.

Aleš Fabík, ředitel společnosti Minimax Media, která SPORT1 v České republice zastupuje, upozorňuje, že SPORT1 nabízí vedle atraktivní kopané dále box a ještě několik dalších méně známých sportovních odvětví, mezi nimi např. býčí rodeo.

Kabelové a satelitní televize sdružené ve skupině UPC v ČR v současné době nabízejí českému divákovi největší počet televizních kanálů, které se výhradně věnují sportu, ať už tuzemskému nebo zahraničnímu.

V případě kabelových televizí UPC a Karneval jde celkem o šest sportovních TV kanálů (Galaxie sport, ČT 4 Sport, Eurosport, Eurosport 2, Sport 1, Extreme Sport), které denně nabízejí 144 hodin sportu.



Celkem 216 hodin sportu a výsledků denně pak šíří satelitní digitální služba UPC Direct. Ta totiž umožňuje sledování dalších sportovních TV kanálů Eurosport GE, DSF a Real Madrid TV.

František Malina
ředitel PR a tiskový mluvčí
skupiny UPC v ČR





Reklama




Vybrané články