Quantcast

Prima LOVE startuje 8.3.2011

| Tisk

logo Švédská mezinárodní společnost Modern Times Group (MTG AB), spoluvlastník české komerční TV Prima, dnes potvrdil spuštění nového neplaceného kanálu. Dne 8. března 2011, kdy se slaví Mezinárodní den žen (MDŽ), odstartuje nový kanál pod názvem Prima LOVE.

Prima LOVE, jak již název napovídá, bude adresována ženám ve věku od 15 do 44 let a rozšíří rodinu kanálů TV Prima a Prima COOL. MTG je druhým největším mediálním domem v České republice.

Prima LOVE bude vysílat mezi 9:00 a 01:00 hodinou a přinese zábavní, informativní a romantické formáty. Diváci se mohou těšit na úspěšné seriály jako Glee, Gossip Girl, Desperate Housewives, Sex and the City, L-Word a Ally McBeal, dále na úspěšné romantické a komediální filmy.

Stanice bude také vysílat populární telenovely jako El Rostro de Analia a Il Diablo. Dále infotainment show s hvězdami jako jsou Jamie Oliver a Martha Stewart.

Prima LOVE bude od počátku dostupná pro 60 procent domácností s digitálním terestrickým signálem (DVB-T) a dále bude šířena prostřednictvím satelitu, kabelových a IPTV sítí.

Kanál Prima LOVE bude samostatný kanál a vysílat bude na základě upravené licence R1. Dopoledne od 6:00 do 8:00 hodiny bude vysílat R1, ve zbývajícím čase Prima LOVE. Stanice Prima LOVE / R1 bude vysílat prostřednictvím DVB-T multiplexu 3, kterou provozují České Radiokomunikace prostřednictvím společnosti Czech Digital Group. Píše RadioTV.cz.

Programovou strukturu nové stanice jsme připravili pro všechny ženy, které se chtějí bavit při sledování těch nejlepších seriálů, a to v časech, které jsou pro ně co nejkomfortnější. Chceme vybudovat Prima LOVE jako ženský klub, který se bude zajímat o všechny ty velké, ale i úplně malé věci, které mají ženy rády a o kterých si spolu tak rády povídají,“ shrnuje program i náladu nové televize generální ředitel Televize Prima Marek Singer.



Prima LOVE bude mít pochopitelně originální a velmi aktivní profil na sociální síti Facebook a také své webové stánky.

Tvář a grafickou podobu televize Prima LOVE připravilo – tak jako v případě Prima COOL – grafické studio Oficina spolu s interním týmem on-air promotion.

redakce





Reklama




Vybrané články