Quantcast

DMX Music nekódovaně

| Tisk

DMX MusicSpolečnost Xtra Music nabízí divákům skvělou příležitost k seznámení s kvalitní hudební nabídkou audio programů DMX Music. Dne 4.listopadu 2002 provozovatel zahajuje promo kampaň, ve které posluchačům nabídne 16 nekodovaných hudebních audio kanálu bez reklam a mluveného slova, rozdělených podle žánrů.

Každý posluchač tak bude moci naladit audio programy od aktuálních hitů přes klasiku, jazz, rock/pop či oldies. K příjmu mu bude postačovat běžný digitální receiver, LNB Universal a parabolická anténa nasměrovaná na komplex družic Astra 19.2E.

Nekódované audio programy zájemce naladí na satelitu Astra 19.2E, na kmitočtu 12,051 GHz (polarizace vertikální, SR 27500, FEC 3/4).



Celá promo akce provozovatele skončí 15.prosince, kdy budou programy opět zakódovány v CA CryptoWorks, který je použit i u českých a slovenských paketů Czech Link, Slovak Link a UPC Direct. Po tomto datu budou programy dostupné jen abonentům společnosti Xtra Music za 14,95€ měsíčně.

Společnost DMX Music, Inc. vznikla fúzí společností DMX Music a AEI Music Network, Inc. v květnu 2001. Většinovým vlastníkem je Libety Media Corporation. Společnost má hlavní sídlo v Los Angeles a je aktivní ve více než 50 zemích světa. Programy DMX Music přijímá na celém světě více jak 10 miliónů domácností, 180 tisíc obchodů a 30 leteckých společností. Denně poslouchá programy DMX Music více jak 100 miliónů lidí.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články