Quantcast

Šlágr TV oficiálně součástí české Digi TV

| Tisk

logo Česko-slovenská lidová televize Šlágr TV se stala oficiálně součástí české nabídky satelitní placené televize Digi TV, kde doposud vysílala na sdílené pozici se slovenskou hudební televizí Music Box.

Televize Šlágr TV původně nebyla pro klienty Digi TV dostupná. Změna přišla až s omezením provozu slovenské hudební a interaktivní televize Music Box, která ji svoji pozici propůjčila. Na její pozici přes den vysílala Šlágr TV s logem Music Boxu v pravém horním rohu, v noci vysílala několik hodin původní stanice Music Box. V posledních týdnech Music Box na Digi TV už nevysílal a program Šlágr TV vysílal s logem Music Boxu po celých 24 hodiny denně.

Od dnešního dne vysílá Šlágr TV již bez loga Music Boxu a s upraveným názvem programové pozice - místo Music BOX se předvolba programu identifikuje jako Slager TV.


obrázek
technické parametry:

satelit: Intelsat 10-02
pozice: 1°W
kmitočet: 12,687 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S
modulace: QPSK



ID: Slager TV
SID: 3170
video PID: 650 (MPEG-2/SD)
audio PID: 884 česky
CA systém: Nagra MA (CAID 1802, 1880 - tzv. Nagravision)

Program Šlágr TV se zaměřuje na lidovou hudbu a dechovku v kombinaci s prodejem hudebních a zábavních pořadů na CD a DVD. Vedle stanice Šlágr TV provozuje společnost také program Country No. 1 s country a folkem a TV Písnička s hudebním programem pro děti.

redakce





Reklama




Vybrané články