Quantcast

JOJ Cinema startuje. Jak naladit nový filmový kanál?

| Tisk

logo Na českém a slovenském trhu dnes zahajuje vysílání nový placený filmový kanál s názvem JOJ Cinema. Jedná se o další projekt slovenské komerční JOJ Group, který je tentokrát určen pro celé území bývalé federace.

JOJ Cinema se chce zaměřit na filmy různých žánrů a desítky známých a celosvětově úspěšných kinohitů. Diváci se mohou těšit na akční, komediální, krimi, dramatické, hororové, muzikálové i životopisné filmy.

Diváci se tedy mohou těšit na filmy, jako „12 let v řetězech“ (Twelve years a slave, 2013), „Pád Londýna“ (London has fallen, 2015), „NON-STOP“ (2014), „Mafiánovi“ (The Family, 2013), „Rivalové“ (Rush, 2013), sérii „96 hodin“ a řadu dalších filmových titulů.

Stanice JOJ Cinema bude vysílat s českou licencí od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), proto bude program dostupný s českým dabingem. Filmy nebudou přerušovány reklamy.

Provozovatel bude nabízet program JOJ Cinema v HD i SD rozlišení (obě se stejným obsahem, liší se jen technickou kvalitou přenosu). Zařazení jednotlivých verzí záleží na dohodě s poskytovatelem programu.


obrázek

Ze satelitních platforem bude JOJ Cinema zpočátku dostupná jen v největší satelitní službě Skylink na satelitu Astra. Vysílání bude poskytováno v SD rozlišení a dostupné pro zákazníky od nejnižšího multikanálového placeného balíčku MINI (Multi, Kombi, Multi HD, Flexi7 a Komplet), což znamená, že vysílání bude dostupné pro většinu abonentů Skylinku.

technické parametry pro naladění (program JOJ Cinema odstartuje během odpoledne):

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 11,797 GHz
polarizace: horizontální
SR: 29500 ksymb/s
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK
pilot: ON



ID: JOJ Cinema
service ID: 5145
video PID: 3585 (MPEG-4/SD)
audio PID: 3595 (česky), 3605 (původní znění)
CA systém: Irdeto (CAID 0D96, 0624)


obrázek

V kabelových a IPTV sítích bude JOJ Cinema po dohodě s operátory. Chybí-li Vám program JOJ Cinema, požadujte zařazení programu do nabídky u svého poskytovatele placené televize. Kanál bude v Česku i na Slovensku zastupovat mediální společnost AXOCOM.

redakce





Reklama




Vybrané články