Quantcast

Nová Digi TV: Módní kanál Fashion TV z kapacity Slovak Telekomu

| Tisk

logo Fashion TV CZ/SK, módní kanál ve verzi pro Českou republiku a Slovensko, začal vysílat z kapacity společnosti Slovak Telekom (ST) na satelitu Intelsat 10-02 (1°W) v DVB-S2 multiplexu v modernějším formátu MPEG-4/H.264.

Fashion TV CZ/SK se objevil na pozici po společném programu Digi Sport 5 a Digi Info kanál, který v tomto období nevysílá. Je možné, že se kombinovaný program později objeví na jiné frekvenci.

Kanál Fashion TV CZ&SK je součástí programové nabídky satelitních platforem Nová Digi TV CZ, Nová Digi TV SK a Magio Sat. Původní distribuci pro tyto platformy zajišťoval bývalý vlastník české a slovenské Digi TV - rumunské konsorcium RCS/RDS. Rumunská společnost nyní poskytuje modulaci stanice Fashion TV pro klienty původní české Digi TV. Zákazníci této staré technologické platformy postupně migrují na Novou Digi TV CZ, která jim poskytne technicky kvalitnější přenos programů, širší programovou nabídku, včetně dalších stanic v HD rozlišení.

Fashion TV je mezinárodní tématický kanál věnovaný módě a životnímu stylu. Česko a Slovensko má regionální mutaci, která obsahuje lokální tvorbu.


obrázek

technické parametry:

satelit: Intelsat 10-02 (1°W)
kmitočet: 12,607 GHz
polarizace: vertikální
SR: 26666
FEC: 2/3


norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

Fashion TV CZ/SK
service ID: 3049
video PID: 4902
audio PID: 4903
CA systémy: Nagra MA (Nagravision, CAID 1882), Conax (0B1C)

redakce





Reklama




Vybrané články