Quantcast

Magio Sat: Viasat Nature a AMC na měsíc zdarma

| Tisk

logo Společnost Slovak Telekom (ST) připravila pro své zákazníky IPTV platformy Magio a satelitní služby Magio Sat promo akci - všichni zákazníci mohou po dobu jednoho měsíce sledovat zdarma programy Viasat Nature a AMC Channel bez ohledu na to, zda mají aktivní balíček s těmito programy.

Dokumentární kanál Viasat Nature zachytává kouzelné okamžiky v přírodě, zajímavé města a neuvěřitelnou faunu. Od 15.8. do 15.9.2016 mohou diváci sledovat dokument Králové nebes o životě Orla skalního nebo oblíbené dokumentární seriály jako Super veterináři, kteří zachraňují zvířata na své klinice či seriál Draví!, kterým provází přírodovědec Steve Backshall.

Televizní kanál AMC Channel je bezplatně dostupný od 15.8. do 9.9.2016. Stanice přináší filmy každého žánru a zároveň uvádí premiéry oblíbených seriálů ve stejném čase jako mají premiéru v Americe a jsou již lokalizované do českého jazyka. V nabídce AMC Channel jsou seriály jako Fargo, Mad man, Better call Saul či The night manager.

Fanoušci seriálů se mohou těšit také i na očekávané premiérové pokračování seriálu Fear the Walking dead! (Živí mrtví!), který se bude vysílat od 22.8. každé pondělí ve 22:00 hodin.



Vedle promo akcí Viasat Nature a AMC Channel mohou zákazníci Magio Satu sledovat další sportovní obsah v HD rozlišení. Telekom nahradil původní SD verzí oblíbených sportovních programů Eurosport 1, Eurosport 2 a Digi Sport 4 jejich HD verzemi. Umístění programů v balíčcích zůstalo zachováno. Programy Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD jsou součástí balíčku M a stanice Digi Sport 4 HD najdou zákazníci v tarifu L.

Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD jsou od dnešního dne rovněž dostupné klientům Nová Digi TV SK na místo původních SD verzí, které byly odpojeny.

redakce





Reklama




Vybrané články