Quantcast

Novinky v dekódování a příjmu pay-tv (30.)

| Tisk

DALŠÍ PAKET V KÓDU VIACCESS PROLOMEN
V poslední době hackeři dokazují, že ještě ne všechny kódy programů a paketů používající tzv. Viaccess1 byly zveřejněny. Poslední odpověď hackerů je na družici Eutelsat W2 (pozice 16E), kde vysílá pay-tv paket Parabole Réunion s identem 00 D4 00. Zveřejněním kódů k tomuto identu se otevřel na kmitočtech 11,492 GHz a 11,617 GHz (pol. H, SR 29950, FEC 3/4) řadě diváků v Madagaskaru neoficiální příjem TV programů mj. M6, TF6, Série Club, Téva, Comedie, Fox Kids France, TF1, TéléToon, M6 Music a další. Všechny programy jsou dobře známé divákům paketu CSN France (Astra 19.2E) a TPS (Hot Bird 13E).

Vzhledem k použitému prepínatelnému svazku Steerable Spotbeam není příjem paketu Parabole Réunion v Evropě možný.

AXAS CAM


CAM AxasNa pirátském trhu se objevil další klon slavného universálního modulu Magic CI - Axas CI ve verzi 1.02. Axas CI CAM s programátorem stojí asi 185 euro a jeho cena je o 10 až 15 euro nižší od originálního Magic CI ve verzi 1.03 s hologramem.

V současnosti je na trhu několik modelů tzv. universálních modulů. Vzpomeňme na stránkách Parabola.cz v minulosti popisované Global CAM, Universal CAM či Magic CAM. Právě posledně jmenovaný se stal nejpopulárnějším modulem z řady tzv. universálních modulů. Velkými klady tohoto modulu je jeho jednoduchý upgrade a kvalitní softwarová podpora.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články