Quantcast

Novinky v dekódování a příjmu pay-tv (29.)

| Tisk

POLSAT CYFROWY A CONAX NA PŘIJÍMAČÍCH CYFRY+
Opět se ukazuje, že známé přijímače Pioneer 14xx/16xx, které jsou používány pro příjem polského paketu Cyfra+, jsou velmi populární i u hackerů. Dne 17.ledna se na zahraničních uploadech objevila nová verze softu Dynamit na dekódování všech kanálů paketu Canal Digital z pozice 1W a to i bez karty. 21.ledna se na internetu objevil další soft do uvedených modelů, které umožní příjem konkurenčního paketu Polsat Cyfrowy (z CA Nagravision).

Přijímače Pioneer mají skutečně obrovské možnosti. Podle satkurier.pl ne Nokia d-box, Humax IRCI-5400/Z či Samson DSR-9500 ale právě receivery Cyfry+ mají velké možnosti. A to díky neoficiálnímu softwaru, který dokáže přijímat programy z několika systémů i bez dekódovací karty. K 'aktivaci' softwarově upraveného přijímače je zapotřebí dekódovací karty, postačí stará, neaktivní karty Cyfra+.

Receivery Pioneer nemají možnost pirátského příjmu samotného paketu Cyfra+, na druhou stranu přijímače umožňují přijímat programy skandinávského paketu Canal Digital z Conax (bez karty, emulátoru a PC se Season interface) stejně tak i paketu Polsat Cyfrowy. Není žádný problém ani s pirátským příjmem programů paketu Vía Digital (Hispasat, CA Nagravision), stejně tak i paketů z dalších systémů Irdeto, BetaCrypt a Viaccess.



CSN FRANCE TESTUJE DOLBY DIGITAL
Po německých stanicích Premiere a PRO7, rakouské veřejno-právní televizi ORF zahájil provozovatel francouzské pay-tv CANAL SATELLITE NUMERIQUE zkušební vysílání v Dolby Digital. Testovací program DD je vysílán na družici Astra 19.2E, na kmitočtu 12,581 GHz (polarizace vertikální, SR 22000, FEC 3/4, Video PID 163, Audio PID 92, Sid 9304)

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články