Quantcast

Skylink zahajuje prodej hybridních boxů Samsung EVO-S

| Tisk

logo Operátor česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group, zahajuje maloobchodní prodej nového hybridního satelitního přijímače Samsung EVO-S.

Nový satelitní HD set top box Samsung EVO-S se v maloobchodním prodeji objeví 7.10.2016.

Tento hybridní přijímač, který pro Skylink vyvinula firma Samsung, je určen všem novým i současným zákazníkům Skylinku, kteří si pořizují HD satelitní přijímač a vedle sledování satelitní televize chtějí také naplno využít nové funkce a možnosti služby Skylink Live TV. Přijímač umožňuje zároveň sledovat a nahrávat až dva další pořady, používat mobilní telefon či tablet jako chytrý ovladač, libovolně střídat zařízení při sledování pořadu, přerušovat a spouštět vysílání bez ztráty děje anebo získávat více informací díky rozšířenému programovému průvodci.

Skylink Live TV s aktualizací

Včera 29.9.2016 provozovatel platformy Skylink zároveň vydal aktualizovanou verzi aplikace Skylink Live TV ve verzi 3.6. Nová verze přináší další vylepšení služby - vyšší rozlišení obrazu při sledování živých streamů a pořadů přehrávaných z archívu, plnou podporu prohlížečů Google Chrome, Mozzila Firefox a Internet Explorer a podporu prohlížeče Safari s pluginem Microsoft Silverlight.



Používání této aktualizované verze aplikace je nezbytné zejména pro majitele nových přijímačů Samsung EVO-S, neboť s původní verzí aplikace by jednotlivá zařízení při používání služby Skylink Live TV nemusela pracovat korektně.

Skylink Live TV umožňuje sledovat vybrané programy také na jiných zařízeních v domácnosti, přehrávat zpětně z archívu anebo sledovat filmy z videopůjčovny Banaxi.

redakce





Reklama




Vybrané články