Quantcast

Telly rozšiřuje prostor pro nahrávání pořadů na 100 hodin

| Tisk

logo Televizní operátor Telly zvětšil zákazníkům internetové televize prostor pro nahrávání pořadů na 100 hodin. Rozšíření kapacity z dosavadních 30 na 100 hodin je bezplatné a týká se všech stávajících i nových zákazníků a všech programových balíčků. Délka uložení nahraných pořadů se nemění a zůstává 30 dní. Informoval o tom operátor.

Zvýšením kapacity nahrávání plníme přání našich zákazníků,“ říká Jan Schöppel, marketingový manažer Telly. Prostor pro nahrávky je sdílený všemi čtyřmi zařízeními, které zákazník ke sledování internetové Telly registruje a využívá. Nezáleží tedy, na kterém ze zařízení si nahrávku pořídí, dostupná je pro všechny jeho aplikace. „Pokud si například zákazník nahraje pořad přes set-top box Arris, může jej potom přehrát na mobilních aplikacích, smart TV aplikacích a naopak,“ upřesňuje Jan Schöppel.

Zákazníci Telly mají k dispozici až 130 programů, z toho 79 v HD a mohou Telly sledovat na 4 různých zařízeních. Internetovou Telly lze sledovat ve vysoké rozlišení i v místech se slabším internetem, protože k HD obrazové kvalitě postačuje i nízká rychlost připojení od 3 Mbps.



Telly naladíte s využitím set-top boxu Arris na každém televizoru. Kromě toho lze televizi Telly sledovat na mnoha dalších zařízeních a v mnoha aplikacích. Jednou z možností jsou chytré televizory Samsung Smart TV, dále televizory se systémem Android nebo zařízení Apple TV. Dalšími možnostmi jsou počítače a internetové prohlížeče. Telly si pustíte v některém z běžných prohlížečů Firefox, Opera, Edge či Chrome a lze ji sledovat také přes mobilní zařízení (telefony, tablety) s iOS nebo Android a zařízení s Windows 10.

V nabídce má Telly tři základní programové balíčky - Telly Malý za 200 Kč, Telly Střední za 400 Kč a Telly Velký za 600 Kč, pro sportovní fanoušky pak všechny sportovní stanice Telly v balíčku Telly Sport za 250 Kč měsíčně.

redakce





Reklama




Vybrané články