Quantcast

Markíza Krimi HD zařazena do satelitní nabídky Antik Satu

| Tisk

Nový tématický kanál Markíza Krimi HD se dostává k dalším televizním divákům. Košický operátor Antik telecom zařadil tento zbrusu nový kanál do jednoho z multiplexů na satelitu Eutelsat 16A.

Stanice Markíza Krimi HD se vysílá v kodeku HEVC na kmitočtu na kmitočtu 11,324 GHz. Program je zařazen v LCN hned za hlavní kanál Markíza HD.

Markíza Krimi HD je šířena na původní programové pozici české hudební stanice Óčko. Tento program je nadále součástí nabídky Antik Satu a to pro zákazníky s hybridním set top boxem, případně v doplňkové službě Antik TV jako IPTV varianta.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Příjem satelitní služby Antik Sat (foto: Antik telecom)

Vysílání stanice Markíza Krimi HD bylo spuštěno v pondělí 6.6.2022 v dopoledních hodinách. Program se zaměřuje na seriály a filmy s kriminální tématikou. Diváci se zde mohou těšit na úspěšné tituly, které znají z vysílání sesterských kanálů skupiny Markíza, stejně tak i seriály zcela nové - například Whisky Cavalier, který se natáčel v Praze a také na osvědčenou klasiku jako je Mentalista, Monk nebo Kobra 11. Z filmů Markíza Krimi přinese Temná tvář Brooklynu (2019), Agatha Christie: Hnízdo supů (2017) a mnoho dalších.

technické parametry - Markíza Krimi HD:


satelit: Eutelsat 16A (16°E)
frekvence: 11,324 GHz
polarizace: vertikální
SR: 30000
FEC: 2/3
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK



Markiza Krimi HD.
service ID: 2009
video PID: 1901 (HEVC/HD)
audio PID: 1902 (MPEG, slovensky)
CA systém: Conax (CAID 0B00)

Od pátečního rána opět vysílá kanál Trojka veřejnoprávní RTVS. Zákazníci Antik Satu mohou tento program sledovat přes hybridní set top boxy, eventuálně v Antik TV v IPTV části.

redakce





Reklama




Vybrané články