Quantcast

JOJ chystá spuštění nové stanice JOJ Svet

| Tisk

Rodina tématických stanic slovenské privátní televizní skupiny JOJ se může rozšířit o další kanál - JOJ Svet. Stanice již dostala zelenou od slovenského regulátora RpMS (Rada pro mediální služby).

JOJ Svet bude nový lineární kanál společnosti MAC TV s.r.o., provozovatele kanálů skupiny JOJ. O autorizaci k vysílání programu požádala regulátora 27.4.2023.

Subjekt v řízení s RpMS uvedl, že JOJ Svet bude vysílat 24 hodiny denně. Programové skladba bude tématicky zaměřená na dokumenty a to formou dokumentárních filmů, dokumentárních seriálů, magazínů a dalších typů pořadů.

Programová struktura bude rozdělena do bloků, které se budou věnovat různým tématům jako je příroda, cestování, historie, zločin, vyšetřování, záhady, kultura, věda, technika, životní styl, vzdělávání, sport a podobně.



Vedle plánovaných bloků bude nová programová služba reagovat na speciální výročí a nepředvídatelné události.

Televizní skupinu JOJ aktuálně tvoří hlavní plnoformátový kanál TV JOJ, mužský JOJ PLUS, ženský WAU, dětské stanice JOJKO a Ťuki TV, placený filmový kanál JOJ Cinema, sportovní JOJ Šport a zpravodajskou JOJ 24. V Česku nabízí kanál JOJ Family zaměřený na vlastní produkci a starší české filmy a seriály. Vedle kanálů JOJ provozuje a vlastní také české placené stanice pod značkou CS - konkrétně filmový kanál CS Film, hororový CS Horror a dokumentární televize CS History a CS Mystery.

redakce





Reklama




Vybrané články