Quantcast

Přes pozemní vysílače a satelit chce vysílat TV Arena

| Tisk

logo Na klasickou pozemní anténu chce být dostupný další televizní program. Pražská společnost Perinvest, a.s. požádala RRTV o udělení terestrické licence pro program s názvem TV Arena.

Stanice se objeví v celoplošné terestrické DVB-T2 síti 23 (multiplex 23), operátora CDG (Czech Digital Group), vlastněný společností České Radiokomunikace. Program tak obsadí některou z volných testovacích pozic. Vysílání bude od svého spuštění dostupné pro 99,6 procent obyvatel České republiky.

Český regulátor médií RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) se bude požadavkem subjektu zabývat na některém z příštích zasedání. Provozovatel pak bude mít 360 dní na zahájení vysílání.



TV Arena chce vysílat také prostřednictvím satelitu, kabelových operátorů, v IPTV a online. Program by tak měl být široce dostupný pro televizní domácnosti.

TV Arena bude sportovní televizní stanice. Program stanice má být složen ze sportovních přenosů, sestřihů nejlepších momentů, magazínů, dokumentů a diskusních pořadů. V programovém schématu nebudou chybět ani pořady zaměřené na zdravý životní styl a celkovou fyzickou kondici.

redakce





Reklama




Vybrané články