Quantcast

Telesud plánuje satelitní vysílání

| redakce | tisk

Francouzskojazyčná internetová televizní stanice Telesud se rozhodla zahájit vysílání přes satelit. Kanál vysílá programy pro emigranty z černého kontinentu, kteří nyní pobývají v Evropě. Stanice nabízí všeobecný program. Do konce roku chce provozovatel stanice zahájit vysílání na několika satelitech.

Na satelitu Hot Bird 6 (13°E), se na kmitočtu 12,577 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4 objevil test TV kanál o ID: Telesud. S největší pravděpodobností se zde objeví nový TV kanál Telesud. Do této doby stanice vysílala stream pouze na internetu, kde ji bylo možné sledovat přes programy Windows Media Player. Za 24 hodiny příjmu programu bylo nutné zaplatit 1 dolar a za 12 měsíců 15 dolarů. Stanice by se měla objevit v několika paketech; jednání byla zahájena již v srpnu letošního roku.

Telesud - africká televize bude dostupná v paketu TPS, Canal Satellite, v kabelových sítích a také v ADSL. V programu stanice se objeví africké dudba, talk show a také publicistické magazíny věnované Africe a kontaktům mezi kontinenty. (satkurier.pl)





Reklama




Vybrané články