Quantcast

NTV Plus od září s levným balíčkem Light

| Martin Vyleťal | tisk

Od začátku září bude provozovatel ruské pay-tv platformy NTV Plus nabízet nový balíček programů pod názvem Light (Lajt). Cílem je oslovit zejména domácnosti, pro které byla stávající placená nabídka operátora příliš drahá.

Programový balíček Light se bude vysílat na satelitu Eutelsat W4 (36°E), na kmitočtu 12,418 GHz, polarizace levotočivá v DVB-S2, kde bude šířeno 25 TV programů v MPEG-4, dalších 9 pak v MPEG-2 na DVB-S kapacitě. Vše bude kódováno systémem Viaccess.

Podle neoficiálních informací bude balíček Sport obsahovat kanály OTK Sport, NTV Plus Sport Plus, Eurosport a Eurosport 2. Z filmových kanálů NTV Plus Naše Kino, Teleklub a Universal Channel.

Mezi zpravodajskými kanály najde abonent Vesti a Euronews. V dokumentárních programech Telekanal 365 dnej TV, Discovery Channel, Avto Plus a Zakon TV.

Hudební nabídku balíčku Light podpoří MTV Russia, Muz TV, Lja Minor TV a Music Box. Děti najdou v nabídce programy Bibigon, Detskyj Mir a Cartoon Network.

Light bude obsahovat také federální/oblastní kanály - Pervyj kanal, Rossia, NTV, STS, Kultura, TNT, TV Centr, REN TV, Peterburg - 5 kanal a Domašnyj. Dále budou také stanice Zone Reality, Kuchnja, Interesnoje TV a Fashion TV.

Balíček Light má být podle nepotvrzených informací nabízen za 99 rublů měsíčně (cca 56 Kč). Pro příjem paketu bude nutný přijímač Humax VA-4SD (5050 rublů).

zdroj: sat-digest.com





Reklama




Vybrané články