Quantcast

Na Astře 2B odstartovala nigerijská pay-tv Infinity TV

| redakce | tisk

Na satelit Astra 2B míří nigerijská placená televize Infinity TV. Společnost SES WORLS SKIES uzavřela se společností Pathfinder Communications mnohaletý kontrakt na transpondérovou kapacitu na satelitu Astra 2B pro pay-tv Infinity TV, která se bude vysílat na území Nigérie.

Technické testy Infinity TV byly na 28,2°E zahájeny začátkem srpna letošního roku. Paket se vysílá přes svazek, který pokrývá Nigérii a nejbližší okolí. Příjem v Evropě není možný.

Pathfinder Communications bude využívat dva transpondéry v Ku pásmu pro prémiovou DTH službu, která bude obsahovat 45 programů různých žánrů - filmové, hudební, sportovní, lifestylové, zpravodajské a dětské. Programy budou na satelit vysílány z teleportu SES WORLD SKIES v Londýně a Lagosu v Nigérii.

Astra 2B je připravena nabídnout 16 transpondérů v Ku pásmu s pokrytím západní Afriky. Satelit může sloužit pro distribuci rychlého internetu, telekomunikačních a DTH služeb v rychle rostoucí oblasti regionu. Astra 2B je v Evropě známá šířením programů britské platformy Sky Digital.





Reklama




Vybrané články