Quantcast

Dva nové kanály Disney se objeví v nabídce Kabel Deutschland

| redakce | tiskobrázek k článku: Dva nové kanály Disney se objeví v nabídce Kabel Deutschland

Dětské kanály Playhouse Disney a Toon Disney vstupují na německý trh. Na 10.listopad 2004 je naplánován start obou programů v německé kabelové síti Kabel Deutschland. Oba programy se objeví v nabídce digitálních kanálů Kabel Digital Home.

Playhouse Disney je v Německu vůbec prvním kanálem, který bude určen pro předškoláky. Program je sestaven speciálně pro děti v předškolním věku a jejich rodiče. Kanál nabídne např. pořady o malování či vaření. Playhouse Disney bude vysílat od 11.listopadu denně od 6:00 do 20:00 hodin v nabídce Kabel Digital Home.

Toon Disney nabídne animované filmy a seriály z dílny Disney. Diváci se mohou těšit na klasické kreslené filmy s postavičkami jako kačer Donald, Goofy či Micky Mouse ale samozřejmě také na nové seriály a filmy. Toon Disney bude vysílat od 10.Listopadu 2004 po celých 24 hodiny denně v nabídce Kabel Digital Home.

Kabel Digital Home nabízí 30 televizních programů různých žánrů jako sport, filmy, seriály, zábava, dokumenty a informace, dětské, hudební a erotické programy. V nabídce je i 47 digitálních rozhlasových kanálů. Měsíční předplatné je 9 Euro (při smlouvě na 1 rok). (S+K)





Reklama




Vybrané články