Quantcast

Další internetová služba Vybereme.cz pod hlavičkou TV Nova

| redakce | tisk

Společnost CET 21 rozšířila své internetové portfolio, které nyní zahrnuje zpravodajský server tn.cz, zábavní portál Nova.cz, komunitní server blog.cz, galerie.cz a diskuzní server forum.cz, o další službu Vybereme.cz. Jde o novou generaci vyhledávače a rádce při nakupování zboží na internetu.

Vyhledávač ve zboží Vybereme.cz, který představuje novou generaci stávající služby Jyxo Zboží, je již otevřen k veřejnému testování. „Cílem Vybereme.cz je být nejen obyčejným srovnávačem cen, ale především specializovaným vyhledávačem a rádcem pro internetové nakupování. Služba má nový vzhled a přibyla celá řada zajímavých funkcí, jako shlukování a kategorizování výrobků,“ říká Daniel Grunt, ředitel sekce internetu a ostatních interaktivních služeb TV Nova.

Hlavní uživatelskou novinkou je shlukování výrobků takže nejsou prezentovány jednotlivě, ale vždy po skupinách, odpovídajících stejnému výrobku z různých obchodů. Mimoto je každý výrobek zařazen do kategorie, což lze spolu s jeho značkou využít k pohodlnějšímu nalezení hledané skupiny výrobků - např. mobilní telefony určitého výrobce. U nejnavštěvovanějších kategorií jsou výrobky doplněny o své vlastnosti, získané automaticky přímo z webových stránek obchodů či výrobce.

Při vývoji služby bylo myšleno i na provozovatele obchodů. Ti se tak nyní v administraci můžou seznámit nejen se statistikou proklikovosti svých produktů, ale i s přehledem chyb ve zdrojích dat, hodnocením obchodu, rozšířenou možností přístupových práv a dalšími užitečnými administračními funkcemi.

V současné době obsahuje služba necelých 20 miliónů výrobků z více než 7000 internetových obchodů.

zdroj: PR Nova





Reklama




Vybrané články