Quantcast

Prima COOL s Oficinou slaví - mají evropské stříbro

| redakce | tisk

Grafika TV kanálu Prima COOL od grafického studia Oficina získala včera druhé místo na evropských cenách Promax / BDA Europe hned ve dvou kategoriích: Nejlepší logo a Nejlepší programový branding.

Nominace na prestižní světově uznávané ceny, „evropské Oscary“ v oblasti TV marketingu, přišla záhy po úspěchu na domácí půdě. Vizuální styl TV stanice Prima COOL nedávno zvítězil ve veřejném hlasování v rámci Výročních cen Czech Grand Design za rok 2009, a získal tak Cenu veřejnosti.

PROMAX / BDA je předním světovým sdružením odborníků a multimediálních designérů pracujících v elektronických médiích v oblasti reklamy a marketingu. Sdružuje přes 4000 firem a fyzických osob z více než 65 zemí. V rámci zkoumání budoucího směřování oboru a srovnávání kreativního myšlení pořádá mezinárodní konference členů v různých částech světa, obvykle jsou navíc doprovázeny výstavami a roadshow.

V rámci podpory tvůrčí činnosti a přehledu nejnovějších trendů uděluje Promax / BDA každý rok ocenění, a to ve více než čtyřiceti kategoriích. Tyto ceny jsou považovány za nejprestižnější v oblastech profesionální propagace, marketingu a designu v rámci elektronických médií na celém světě.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články