Quantcast

Nova upravuje obchodní podmínky pro rok 2011

| redakce | tisk

Společnost CET21 připravila úpravu obchodních podmínek pro nadcházející rok. Hlavní změnou je snížení základní ceny za rating a posunutí termínu podpisu ročních objednávek se 7% slevou na 20.12.2010.

Televize Nova snížila základní cenu za GRP o 10% na 20.250,- Kč (Prime Time Mid Season, cílová skupina dospělí 15-54, 30", bez DPH). Úprava cenových podmínek pro příští rok umožní zákazníkům získat v rámci své investice výhodnější podmínky a více reklamního prostoru. Všichni zákazníci budou moci využít výhod těchto upravených obchodních podmínek, díky tomu, že televize Nova přistoupila k tomuto kroku ještě před prvním termínem potvrzení závazných objednávek.

"Jako vstřícný krok vůči zákazníkům, jsme se rozhodli vyjít vstříc ve dvou oblastech. Abychom podpořili očekávaný růst poptávky po televizní reklamě v příštím roce, snižujeme základní cenu za rating a k tomu také posouváme z 15. na 20.12.2010 termín na podpis ročních objednávek na než se vztahuje 7% sleva," říká Jan Řehák, výkonný a obchodní ředitel CET21. "Naše pozice ve sledovanosti nám dává prostor k tomu, abychom klientům nabídli výhodnější spolupráci do příštího roku," dodává Jan Řehák.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články