Quantcast

Discovery Networks oznamuje nové vedení

| redakce | tisk

Po změnách v evropských strukturách Discovery Networks bylo oznámeno nové vedení společnosti. K dnešnímu dni se společnost Discovery Communication ve východní Evropě začne nazývat DISCOVERY NETWORKS, CENTRAL + EASTERN EUROPE, MIDDLE EAST AND AFRICA (CEEMEA) - Discovery Networks pro střední a východní Evropu, Střední východ a Afriku.

Katarzyna Kieliová, EVP & MD DISCOVERY NETWORKS CEEMEA, k tomu uvedla: „Na počátku roku jsme formálně sloučili středoevropskou divizi s divizí rozvíjejících se trhů. Po ustanovení těchto struktur jsme se rozhodli změnit jméno firmy tak, aby plně odráželo geografickou velikost daného regionu.“

Dorota Żurkowska-Bytner se v rámci těchto změn stala Country Managerkou pro Střední Evropu se sídlem v Polsku.

Nový regionální management vypadá následovně:

Karol Bek, Affilliate Sales Director Poland
Barbara Bilińska, Channel Director CE
Bartek Główczyński, Marketing Director CE
Maria Jamróz, HR Associate CE & SEE
Piotr Kabała, Corporate Communications Manager CE & SEE
Marcin Łukasiewicz, Ad Sales Director Poland
Sylwester Molenda, Research, Insights & Innovation Director CE
Hanna Stopa, Finance Director CE & SEE
Magda Szczawińska, On-Air Director CE
Laszlo Vantsa, Affiliate Sales Director Hungary, Czech Republic and Slovakia

Dorota Żurkowska-Bytner, Country Manager Central Europe, k tomu řekla: „Tyto změny nám umožňují užší spolupráci s našimi stávajícími a potenciálními obchodními partnery, abychom společně rozvinuli lokální přístup, který je v souladu s potřebami a přáními našich diváků. Zároveň budeme nadále dbát na skvělou kvalitu pořadů a získávání publika novými nabídkami, například HD programy a kanálem TLC, který rozjíždíme v dalších zemích regionu.“

Discovery Channel byl v České republice uveden v roce 1997. Se svým zacílením na muže ve věku 25-39 let se stal jedním z nejpopulárnějších faktografických kanálů u nás. Společnost Discovery Networks CEEMEA neustále rozšiřuje svoji nabídku kanálů, která v tuzemsku čítá 7 kanálů, a to: Animal Planet, ID Investigation Discovery, Discovery World, Discovery Science, Discovery HD Showcase a Discovery Travel&Living. Poslední čtyři jmenované kanály jsou nově dostupné v nabídce digitální televize UPC.

DISCOVERY NETWORKS CEEMEA má 9 značkových kanálů vysílajících v 18 místních jazycích, v 99 zemích na třech kontinentech. Centrálu má ve Varšavě, další pobočky v Londýně, Moskvě, Bukurešti a Budapešti.

zdroj: Discovery





Reklama




Vybrané články