Quantcast

Ředitel TV Nova Jan Andruško prezidentem ATO

| redakce | tisk

Generální ředitel TV Nova Jan Andruško se ujímá funkce prezidenta Asociace televizních organizací a navazuje tak na mandát, který byl společnosti CET 21 udělen v loňském roce.

Jan Andruško byl v souladu se stanovami ATO zvolen na dobu jednoho roku. S ohledem na to, že zástupce TV Nova vykonával funkci prezidenta Asociace televizních organizací již od června minulého roku, je Jan Andruško připraven v polovině roku, kdy by měl vypršet původní roční mandát udělený zástupci společnosti CET 21, nabídnout svůj odchod z funkce, aby byl zachován princip její rotace v rámci jednoletého funkčního období.

Jsem rád, že se podařilo zachovat v této funkci roční mandát pro TV Nova. Rád bych v pozici prezidenta ATO navázal na práci svého předchůdce a podílel se na prosazování společných zájmů členů organizace,“ říká generální ředitel TV Nova a prezident ATO Jan Andruško.

Asociace televizních organizací je zájmové sdružení, které od roku 1997 v tuzemsku zajišťuje elektronické měření sledovanosti televize. Řádnými členy jsou Česká televize, CET 21, FTV Prima a Asociace komunikačních agentur České republiky. Přidruženými členy ATO jsou společnost Barrandov Televizní Studio a mediální zastupitelství At Media CZ.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články