Quantcast

Wimbledon na Nova Sport až do roku 2014

| redakce | tisk

Po dlouhém vyjednávání se podařilo společnosti CET 21 uzavřít novou tříletou smlouvu na vysílání nejslavnější a nejsledovanější světové tenisové události - Wimbledonu. Přímé přenosy z proslulého All England Clubu jsou vysílány na obrazovkách Nova Sport a TV Nova už od roku 2009.

Loňský finálový zápas Tomáše Berdycha s Rafaelem Nadalem patřil k nejsledovanějším sportovním událostem roku všech českých televizí (3. místo hned za přenosy MS v hokeji a přenosy Formule 1).

Nova Sport odvysílala v loňském roce celkem 120 hodin přímých přenosů a záznamů zápasů mužů i žen. V příštích letech bude množství odvysílaných hodin ještě vyšší. Počínaje letošním rokem budou všechny přenosy ve Full HD televizní kvalitě a od roku 2012 se rozšíří vysílání i na internet.

Pro letošní rok bylo jedním z našich cílů získávání vysílacích práv nejdůležitějších sportovních programů až do roku 2014. Chceme, aby naši předplatitelé měli jistotu, že Nova Sport jim i v budoucím období přinese ten nejkvalitnější světový sport. Jsem moc rád, že Wimbledon nadále zůstává v našem programu. V nejbližších dnech připravujeme rozšíření vysílacích práv i na další sporty a věřím, že jich bude přibývat,“ říká ředitel Nova Sport Marek Kindernay.

Jubilejní 125. ročník slavného Wimbledonu začíná letos 20. června. Už teď se můžeme těšit na fantastické zážitky z nejpopulárnějšího tenisového turnaje planety.

zdroj: Nova Sport





Reklama




Vybrané články